Om

Abel Design

Guldsmedforretning i hjertet af Aalborg, med eget værksted og produktion af unikke smykker.

Abel Design - butik og værksted i hjertet af Aalborg

Guldsmed Kristoffer Abel designer og skaber unikke smykker. Butikken er beliggende i hjertet af Aalborg, ved den gamle sprit-fabrik.
Udover egen kollektion, så er der mulighed for at få designet sit eget smykke i samarbejde med guldsmeden. Der er mange der har guld liggende i en skuffe og istedet for at sælge det billigt, kan man få det forvandlet til et nyt og bæredygtigt smykke. Kig ind i butikken på Akvavitvej 39 eller kontakt på 50849000.

Abel Design - Kvalitet og bæredygtighed.

Abel Design går ikke på kompromis med kvaliteten. Visionen er at skabe smykker af den højeste kvalitet, så smykkerne kan gå i arv fra generation til generation. Alle smykker er lavet af massive ædelmetaller og der arbejdes ikke med fogyldning, da dette er en overflade-teknik som vil blive forringet ved brug. På denne måde vil smykkerne beholde sin naturlige skønhed år efter år.
Abel Design streber efter at være så bæredygtige som mulig. Leverandører og samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter denne vision. Alle gaveæsker og emballage er som minimum ECO- og/eller FSC-certificeret. Guld og Sølv er fra genbrugsmaterialer, hvor det er blevet affineret (renset) og kontrolleret for at det lever op til de strenge kvalitetskrav Abel Design haver.

Contact form